top of page

VEELGESTELDE VRAGEN

Is er kleding aanwezig in de studio?

 

Zwangerschapsfotografie: Ja, er is kleding aanwezig waar gebruik van gemaakt kan worden. Klik hier voor het kledingoverzicht

 

Portret fotografie: Hierbij dien je zelf de kleding te verzorgen. 

Mag ik iemand meenemen naar de fotoshoot?

Je kunt max. 1 extra persoon meenemen naar de fotoshoot. Bestaat jouw eigen gezin uit meer personen (partner/kids) dan mogen zij natuurlijk ook mee. 

 

Is er de mogelijkheid om make-up door jou te laten verzorgen?

Nee, deze mogelijkheid is er momenteel niet. Wel zijn er een aantal make-up artiesten die ik aanraad, je kunt hier altijd even een berichtje over sturen. 

 

Wat moet ik meenemen?

 

Zwangerschaps fotografie:  dit is afhankelijk van het antwoord op de vraag of je zelf kleding wilt meenemen of niet. Indien je gebruik wilt maken van de kleding die ik hier heb liggen, hoef je in principe niks mee te nemen. Wel, raad ik aan altijd een zwart en eventueel nude kleurig ondergoed setje mee te nemen. 

Kies ik uit de nabewerkte of onbewerkte foto's?

Voor alle pakketten, behalve het "zwangerschap" pakket (plus, ultra e.v. wel), geldt dat je de foto's kiest uit een nabewerkte eindselectie. Bij het normale zwangerschapspakket krijg je de eindselectie binnen 2 weken na de shoot onbewerkt te zien, na het doorgeven van jouw keuze worden de foto's nabewerkt. 

Wat is de levertijd van de foto's?

Levertijd Zwangerschap (basis): Onbewerkte foto's binnen 2 weken na de shoot in een digital album om jouw keuze te maken. Na het doorgeven van de fotokeuze duurt het 2 weken tot je de foto's ontvangt (let op; enkel op ma-vrij)

Levertijd alle andere pakketten: 2 weken, leverdag dinsdagavond. 

Levertijd album (indien inbegrepen): Deze wordt gemiddeld 6-8 weken na het ontvangen van de digitale foto's verzonden naar het opgegeven adres.

Komen mijn foto's op de website en social media te staan?

Natuurlijk zou ik graag de foto's willen delen, maar foto's worden nooit zonder toestemming geplaatst. Indien jij dit liever niet hebt, dan begrijp ik dat en worden de foto's absoluut niet gedeeld. 

Hoe lang vooraf kan ik mijn afspraak inplannen?

Voor de meeste shoots geldt dat de agenda 3 maanden open staat. Voor het Zwangerschap (basis) pakket, is dit 2 maanden. 

Geldt er een aanbetaling?

Ja, om een afspraak definitief te maken geldt er een aanbetaling. Zolang er geen aanbetaling is gedaan ben je niet zeker van de plek en kan deze komen te vervallen. 

Kan ik de afspraak afzeggen of verzetten?

Indien de klant besluit de fotoshoot te annuleren gelden de volgende regels:

- tenminste 2 weken voor de geboekte datum: verlies aanbetaling

- tenminste 1 week voor de geboekte datum: 50% van de totale shootprijs dient betaalt te worden

- binnen 1 week voor de geboekte datum: totaal bedrag wordt in rekening gebracht

Een afspraak verzetten is binnen 48 uur na boeking mogelijk, mits de geboekte datum minimaal 4 weken vooruit gepland is. Verzetting na 48 uur is enkel mogelijk indien de geplande datum meer dan een maand vooruit gepland is. 

Na een verzetting is het niet mogelijk om de afspraak opnieuw te verzetten, bij het annuleren of niet op komen dagen van een eerder verplaatste afspraak, zal fotograaf het volledige bedrag van de fotoshoot (minus aanbetaling) in rekening brengen. 

 

Lees hierover meer in de algemene voorwaarden


Afzeggen en/of verzetten van een afspraak dient per e-mail te gebeuren via Info@deniselubrano.nl

Verzetten afspraak i.v.m. ziek zijn

Ben je ziek en wil je afspraak hierdoor verzetten, dan is dit eenmalig mogelijk mits dit minimaal 24uur voor de afspraak gebeurt. Let op: er worden hierin geen uitzonderingen gemaakt. 

Wat gebeurt er als ik te laat ben voor de afspraak? 

Te laat komen wordt niet geaccepteerd. Indien je te laat bent loop je een groot risico dat de afspraak niet door kan gaan, dit wordt dan gezien als een No show. Wij kunnen helaas geen rekening houden met files, autopech of 1 van de vele andere situaties.

Wat als ik beval voor mijn afspraak?

Het is aan te raden om je fotoshoot altijd voor 35 weken zwangerschap in te plannen. Plan je de afspraak later in en beval je voor de afspraak, verlies je helaas de aanbetaling. Zie ook de algemene voorwaarden met betrekking tot dit onderwerp.
Staat je afspraak gepland voor 36 weken zwangerschap en beval je toch eerder, dan kun je aanbetaling gebruiken voor een new born fotoshoot. 

bottom of page