top of page

Veelgestelde vragen

Geldt er een aanbetaling?

Ja, om een afspraak definitief te maken geldt er een aanbetaling. Zolang er geen aanbetaling is gedaan ben je niet zeker van de plek en kan deze komen te vervallen. 

Kan ik de afspraak afzeggen of verzetten?

Indien de klant besluit de fotoshoot te annuleren gelden de volgende regels:

- tenminste 2 weken voor de geboekte datum: verlies aanbetaling

- tenminste 1 week voor de geboekte datum: 50% van de totale shootprijs dient betaalt te worden

- binnen 1 week voor de geboekte datum: totaal bedrag wordt in rekening gebracht

Een afspraak verzetten is binnen 48 uur na boeking mogelijk, mits de geboekte datum minimaal 4 weken vooruit gepland is. Verzetting na 48 uur is enkel mogelijk indien de geplande datum meer dan een maand vooruit gepland is. 

Na een verzetting is het niet mogelijk om de afspraak opnieuw te verzetten, bij het annuleren of niet op komen dagen van een eerder verplaatste afspraak, zal fotograaf het volledige bedrag van de fotoshoot (minus aanbetaling) in rekening brengen. 

 

Lees hierover meer in de algemene voorwaarden


Afzeggen en/of verzetten van een afspraak dient per e-mail te gebeuren via Info@deniselubrano.nl

Verzetten afspraak i.v.m. ziek zijn

Ben je ziek en wil je afspraak hierdoor verzetten, dan is dit eenmalig mogelijk mits dit minimaal 24uur voor de afspraak gebeurt. Let op: er worden hierin geen uitzonderingen gemaakt. Ook met betrekking tot COVID-19 worden er geen uitzonderingen gemaakt op deze regel. 

Wat gebeurt er als ik te laat ben voor de afspraak? 

Te laat komen wordt niet geaccepteerd. Indien je te laat bent loop je een groot risico dat de afspraak niet door kan gaan. 

Wat als ik beval voor mijn afspraak?

Het is aan te raden om je fotoshoot altijd voor 35 weken zwangerschap in te plannen. Plan je de afspraak later in en beval je voor de afspraak, verlies je helaas de aanbetaling. Zie ook de algemene voorwaarden met betrekking tot dit onderwerp.
Staat je afspraak gepland voor 36 weken zwangerschap en beval je toch eerder, dan kun je aanbetaling gebruiken voor een new born fotoshoot. 

Heb je kleding liggen waar ik gebruik van kan maken?

 

Zwangerschapsfotografie: Ja, er is kleding aanwezig waar gebruik van gemaakt kan worden. Vraag naar de mogelijkheden. 

 

Portret fotografie: Hierbij dien je zelf de kleding te verzorgen. 

Mag ik iemand meenemen naar de fotoshoot?

Je kunt max. 1 extra persoon meenemen naar de fotoshoot. 

 

Is er de mogelijkheid om make-up door jou te laten verzorgen?

Nee, deze mogelijkheid is er momenteel niet. Welzijn er een aantal make-up artiesten die ik aanraad, je kunt hier altijd even een berichtje over sturen. 

 

Wat moet ik meenemen?

 

Zwangerschaps fotografie:  dit is afhankelijk van het antwoord op de vraag of je zelf kleding wilt meenemen of niet. Indien je gebruik wilt maken van de kleding die ik hier heb liggen, hoef je in principe niks mee te nemen. Wel, raad ik aan altijd een zwart en eventueel wit ondergoed setje mee te nemen. 

Na hoe lang ontvang ik de foto's?

De aanlevertijd is momenteel 2 weken. Dit is van dag tot dag, foto's worden enkel op werkdagen geleverd. Heb je een shoot in het weekend gehad, dan wordt deze op de eerstvolgende werkdag (2weken later) geleverd.

Komen mijn foto's op de website en social media te staan?

Natuurlijk zou ik graag de foto's willen delen, maar foto's worden nooit zonder toestemming geplaatst. Indien jij dit liever niet hebt, dan respecteer ik deze keuze. 

bottom of page