New Born Fotoshoot

Het liefst wil je natuurlijk elk moment met je kindje vastleggen want wat gaat het snel! De Newborn fotoshoot is een goed begin van de vele herinneringen die nog zullen komen. 

Laat je kindje tijdens de Newborn fotoshoot in Rotterdam mooi vastleggen, zodat je altijd kunt terug kijken naar hoe klein ze  waren. 

De beste periode voor de new born fotoshoot is in de eerste 14 dagen na de geboorte, het is mogelijk tot max. 21 dagen oud. Ik maak momenteel geen foto's meer op de beanbag (effen achtergrond)

Je kunt uit 2 verschillende pakketten kiezen, afhankelijk van de wensen die je hebt. Het basis pakket bestaat uit foto's van de baby in 2 sets (bijvoorbeeld het bedje en gewrapt in een mandje) en enkele (Max. 4) simpele portretfoto's met de ouders voor een witte achtergrond van enkel het bovenlichaam.

Het luxe pakket bestaat ook uit de foto's van de baby in de 2 settings en hiernaast een uitgebreid deel van de foto's met de ouders. Hierbij kan je denken aan foto's op de rug van papa of op de buik van mama, maar ook bijvoorbeeld de voetjes in de handen van de ouders. 

Via info@deniselubrano.nl kun je een afspraak maken voor de new born fotoshoot.