Updates

Verhuisd!

Het nieuwe adres is:

Oostkousdijk 3A
3024CK ROTTERDAM

Afspraak maken en de drukte

De agenda raakt steeds sneller vol, daarom is het belangrijk

tijdig een afspraak in te plannen. Om zeker te zijn van een plekje

plan je de afspraak minimaal 4 weken vooraf in! Zeker de weekenden gaan ontzettend snel. Natuurlijk kun je altijd een berichtje sturen, om te vragen naar de beschikbare plekken.

Hou er bij de New Born fotoshoots rekening mee, dat het beste moment voor de fotoshoot binnen de eerste 10 dagen is. Hierna is het natuurlijk ook mogelijk maar de flexibiliteit en doorslapen is dan stukken minder. Neem na de geboorte zo snel mogelijk contact op voor het maken van een afspraak. 

Verhuizen per 1 oktober 2018

Per 1 oktober 2018 zal de studio verhuizen naar een nieuw en groter pand!​ Heb jij een afspraak in oktober staan? Dan ontvang je hier persoonlijk bericht over. De nieuwe locatie is in Rotterdam Delfshaven. 

Fotoshoot in Rotterdam

Goedkope fotoshoot Rotterdam

Mijn doel tijdens elke fotoshoot is om jou zo goed mogelijk op de foto te krijgen. Hierbij vind ik het belangrijk dat jij je op je gemak voelt en comfortabel bent. Ik bied verschillende type fotoshoots aan, waaronder de veel gewilde cakesmash fotoshoot en de zwangerschapsfotoshoot. Natuurlijk kun je bij mij ook terecht voor een portretfotoshoot en kun je mij tevens inhuren als fotograaf voor feestjes en partijen. 

Werkwijze

Nadat jij een keuze hebt gemaakt voor de fotoshoot die je graag wilt laten maken, kun je een afspraak inplannen. Het inplannen van de afspraak kan via mail of Facebook. Tijdens het maken van de afspraak vraag ik je om een aanbetaling te doen voor de shoot, dit doe ik omdat er helaas veel afspraken niet komen opdagen. De fotoshoot wordt gehouden in de studio in Rotterdam.

Binnen de afgesproken tijd na de shoot ontvang je van mij een e-mail met daarin de eerste foto's en een wachtwoord waarmee je kunt inloggen op jouw persoonlijke album op de website. In het album heb je de mogelijkheid om de overige foto's te downloaden of te direct te delen.

© 2020 by Denise Lubrano

  • Denise Lubrano Fotografie
  • Denise Lubrano Fotografie