top of page

Over Mij

s4klein.jpg

Je vraagt je misschien wel af, wie er achter de camera staat..

 Mijn naam zal je denk ik niet verbazen, Denise, op het moment van schrijven (2024) ben ik nog heel eventjes 35 jaar oud en mama van 2 jarige Liam.

 

Na een aantal jaren in het bankwezen gewerkt te hebben, heb ik de overstap gemaakt naar de studie Rechten. Tijdens mijn studie begon ik met het maken van foto's van anderen en vanaf daar is het eigenlijk allemaal vanzelf gegaan en ben ik inmiddels 7 jaar verder.  

Achteraf helemaal niet zo gek, want ik was eigenlijk altijd al gek op foto's. De familie albums bij mijn oma thuis herinner ik mij bijvoorbeeld nog heel goed en de zelfontspanner op de digitale camera's wist ik aan het eind van mijn tienerjaren ook goed te vinden! Over zelfontspanners gesproken, de foto hiernaast heb ik tijdens mijn zwangerschap zelf genomen ;)

de studio

Inmiddels zit ik alweer bijna 4 jaar in de studio aan de Oostkousdijk. Deze studio is heerlijk ruim en biedt voldoende mogelijkheid voor verschillende achtergronden en belichtingstechnieken. 

De studio is gevestigd in Rotterdam Delfshaven en makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg.  De studio is gelegen in een woonwijk, in de meeste gevallen is er voldoende parkeergelegenheid in de de buurt. 

studio.jpg
studio2.jpg
bottom of page