top of page
s16.JPG
FAMILY
"Liefde en verbondenheid, vastgelegd in foto's"
Het is altijd een goed moment voor mooie foto's!

Of je nu foto's wilt voor aan de muur, ter herinnering aan een bepaalde fase in het leven of gewoon omdat je graag mooie foto's wilt hebben. Dan is het Family pakket een goede keuze voor jou!

s2.JPG

het proces

s1wixklein.jpg

01. 

Reserveren

Kies in de agenda eenvoudig online een plekje uit dat jou goed uitkomt. Kom je samen met jouw baby? Dan raad ik aan te wachten tot jouw kindje minimaal 3 maanden oud is, dan vergroot je de kans op mooie foto's en is er vaak ook al wat meer interactie tussen mij (de camera) en het kindje mogelijk. 

02. 

Vooraf aan de afspraak

Denk vooraf alvast na over welke kleding je aan zult trekken, omdat we allemaal verschillende vormen en maten hebben, is er geen garderobe voor dit pakket aanwezig. Wel mag je natuurlijk gebruik maken van de kleding die er is voor de zwangeren, hou er hierbij rekening mee dat de pasvorm hier iets anders kan zijn door alle buikjes. 

Ik raad in ieder geval aan om voor neutral kleding te gaan en als je met meerdere personen komt, de kleding op elkaar af te stemmen. 

IMG_5632.PNG
s2bw.jpg

03. 

De Foto's

2 weken na de fotoshoot kun je in een digitaal album jouw eindselectie van nabewerkte foto's bekijken en uitkiezen. Na het doorgeven van jouw keuze ontvang je deze middels een WeTransfer linkje per mail. 

s13 2.JPG

FAMILY

Als je graag mooie foto's wilt hebben

1 uur beschikbare tijd

10 nabewerkte foto's in hoge resolutie

3 verschillende outfits

 

Keuze uit 20 onbewerkte foto's

De 10 overige foto's kunnen worden bijgekocht voor €10 per foto.

Maximaal 4 personen,
voor meer personen geldt per persoon een toeslag van €20 (let op: maximaal 6)

€400,-

bottom of page