top of page
zwangerschap
"Kracht en tederheid komen samen in elk shot"
Het begin van een nieuw hoofdstuk, vastgelegd in prachtige beelden. 

Het is een bijzondere tijd, vol veranderingen en nieuwe ervaringen. Leg deze tijd voor altijd vast met tijdloze en krachtige foto's. Tijdens de fotoshoot ben ik er om je te begeleiden, zo help ik je met poseren en geef ik je waar nodig advies over kleding en de stijl van de foto. Samen creëren we foto's waar je jaren later nog met trots op terug kunt kijken. 

s11 2.JPG
art1.jpg
art2.jpg
Een stukje kunst van jouw zwangerschap
Naast een mooie herinnering aan de zwangerschap, waar je jaren later nog op terug kunt kijken, kun je er natuurlijk ook dagelijks van genieten. 

Druk jouw mooiste foto's af, lijst ze in en geef ze een mooi plekje in huis. Zo heb je een dagelijkse reminder aan hoe geweldig en sterk jouw lichaam is!

het proces

s22 2 kopie.jpg

01. 

Reserveren

Kies het pakket uit dat het beste past bij de wensen die je hebt. Kijk hierbij naar het aantal foto's dat je zou willen ontvangen, het aantal outfits dat je tijdens jouw fotoshoot zou willen dragen en de beschikbare tijd. 

02. 

De Afspraak

Je bent misschien wat zenuwachtig en weet niet goed wat je kunt verwachten. Geen zorgen, ik help je door de hele fotoshoot heen. Aan het begin van de afspraak bespreken we kort welke foto's je mooi vindt, wat je zelf in gedachte hebt en wat je aan zult gaan trekken. 

s10.jpg

03. 

De Foto's

Voor de meeste pakketten geldt dat je de eindresultaten al na 2 weken kunt uitkiezen. Er wordt een online album voor je aangemaakt waar je de foto's die jij graag wilt ontvangen kunt uitkiezen. Na het ontvangen van jouw keuze ontvang je de foto's in hoge resolutie per mail. 

s22kl.jpg

ZWANGERSCHAP

Perfect als je een mooie selectie foto's wilt

1 uur beschikbare tijd

10 nabewerkte foto's in hoge resolutie, deze kies je uit een eindselectie van 20 onbewerkte foto's. 

3 verschillende outfits

Partner/kids mogen ook met mama op de foto

€350,-

ZWANGERSCHAP plus

Ideaal als je een uitgebreide selectie foto's wilt ontvangen met extra tijd!

1,5 uur beschikbare tijd

15 nabewerkte foto's in hoge resolutie, deze kies je uit een eindselectie van 30 onbewerkte foto's. 

4 verschillende outfits

Partner/kids mogen ook met mama op de foto

15x15 fotoalbum

€440,-

s10web.jpg
zwangerschapsshoot

ZWANGERSCHAP ULTRA

De ultieme keuze als jij er alles uit wilt halen!

3 uur beschikbare tijd

25 nabewerkte foto's in hoge resolutie, deze kies je uit een eindselectie van 45 onbewerkte foto's. 

Onbeperkt aantal outfits 

Partner/kids mogen ook met mama op de foto

17x17 lederlook album

€650,-

DE MEEST 
GESTELDE VRAGEN

IS ER KLEDING IN DE STUDIO Ja! Er is kleding aanwezig waar je gebruik van mag maken, een overzicht van de meeste kleding vind je hier. Je mag natuurlijk ook zelf kleding meenemen.

MOET IK MIJN MAKE-UP LATEN DOEN Het wel of niet laten doen van de make-up is natuurlijk altijd een eigen keuze! Wel raad ik het altijd aan, het kan namelijk heel goed helpen om de diepte terug te halen op de foto's en natuurlijk ook om jouw mooie kanten er extra uit te laten springen op de foto ;)  Geen idee waar? Stuur mij een berichtje om een lijstje met visagisten te ontvangem.

WANNEER IS DE BESTE PERIODE  In de meeste gevallen kun je de shoot het best laten plaatsvinden tussen de 29 en 35 weken van de zwangerschap, afhankelijk van hoe jouw buik groeit.

WORDEN MIJN FOTO'S NABEWERKT? Ja, elke foto die je uitkiest en eventueel bijkoopt wordt volledig nabewerkt.

WORDEN MIJN FOTO'S ONLINE GEDEELD Nee! Voor het delen van enkele foto's wordt altijd eerst toestemming gevraagd.

MAG MIJN PARTNER/GEZIN OOK OP DE FOTO Ja zeker, partner en kinderen mogen samen met mama op de foto

MOET IK ERVARING HEBBEN Nee, ik vind het erg belangrijk om je tijdens de shoot volledig te begeleiden en te coachen. Probeer zo veel mogelijk mijn instructies op te volgen en dan komt het goed!

KAN IK EXTRA FOTO'S BIJKOPEN? Ja, voor elk pakket geldt dat je extra foto's kunt bijkopen voor €10 per foto. Per pakket staat aangegeven hoeveel foto's er in de onbewerkte eindselectie zitten.

WAT IS DE LEVERTIJD? Uiterlijk 2 weken na jouw zwangerschapsfotoshoot wordt de onbewerkte selectie klaargezet in een digitaal album om jouw keuze te maken. Na het doorgeven van jouw keuze worden de foto's nabewerkt en ontvang je 2 weken later de nabewerkte selectie. In het weekend worden er geen foto's klaargezet en/of toegestuurd.

bottom of page