Tips Zwangerschaps Fotoshoot

Het is al weer een tijdje geleden (lees: 1 jaar en 5 maanden) dat ik voor het laatst een blog artikel geplaatst heb. Het was dan ook een jaar met veel grote veranderingen! Van een aparte werkruimte in Overschie, tot aan een volledig eigen pand in Delfshaven! Alles loopt en ondanks dat het druk is, lijkt het mij toch wel leuk en handig zo af en toe weer eens een artikel te plaatsen.

Vandaag het eerste artikel van 2019, ook al zijn we inmiddels al onderweg naar de herft, beter laat dan nooit! Hieronder 10 tips voor jouw zwangerschaps fotoshoot bij Denise Lubrano Fotografie.

Foto Zwangerschap Luxe

.

#1 Num Num Num De eerste tip die ik alle mama’s wil meegeven is, zorg dat je voorafgaand aan de fotoshoot goed gegeten en gedronken hebt. De Zwangerschaps fotoshoot valt mama’s vaak best wel zwaar. Je staat lang op je voeten en hiernaast neem je poses aan die niet altijd even natuurlijk voor je lichaam zijn. Zorg dus voor voldoende energie!

#2 Wit en Zwart

Neem een wit en een zwart ondergoed setje mee naar de fotoshoot. Zo weet je zeker dat je het juiste ondergoed hebt voor de kleding die je eventueel aan wilt doen.

#3 Oefening baart kunst!

Natuurlijk hoef je dit niet te doen, maar het kan je wel helpen tijdens jouw shoot. Probeer wat grondposes uit, lukt het jou nog om in kleermakerszit te komen?

#4 Gladde benen!

Ja, ik weet het, je komt er nog maar moeilijk bij... maar echt zorg dat alles mooi glad en kaal is (tenzij je het natuurlijk zelf, helemaal geen probleem vindt om haren op bijvoorbeeld je benen te hebben).