Mijn eerste New Born Fotoshoot!


Inmiddels al weer enkele weekjes geleden, dat ik mijn allereerste New Born fotoshoot heb mogen doen. Ik kan niet anders zeggen dan dat het een geweldige ervaring was, maar wat was het spannend in de weken ervoor! Zelf heb ik nog geen kinderen en dan voelt een pasgeboren baby, toch wel heel breekbaar aan. Na de eerste spulletjes te hebben aangeschaft, kocht ik ook een speelpop om op te oefenen. Natuurlijk lijkt een pop in niks op een echte baby, maar om het toch een wat “echter” gevoel te geven, vulde ik de pop met zakjes bloem.


In de dagen voorafgaand aan de newborn fotoshoot, heb ik flink geoefend op het vasthouden en neerleggen, het wrappen van de baby en ja zelfs de technieken om de baby te sussen tijdens het poseren. Ik leerde de evolution wrap, een methode waarbij je met 1 keer wrappen, 5 verschillende wraplooks kunt creëren. Hieronder enkele foto’s van de wrap op de pop.


En toen was het zo ver, de dag waarop de New Born Fotoshoot zou gaan plaatsvinden. Wat was ik zenuwachtig, want wat als ik iets fout zou doen, de baby pijn zou doen of dat de foto’s totaal zouden mislukken. Spoiler: dit is niet gebeurd! Ik maakte de studioruimte bij mij thuis in orde en ging aan de slag met een fles dettol, want ik zou niet willen dat de baby door mij ziek zou worden (tikkeltje overdreven misschien, maar toch).


Het gezin met kersverse baby, was een week of 3 ervoor langs geweest voor de zwangerschap fotoshoot en wilde ook graag dat ik de New Born fotoshoot zou doen. Ik had al veel gelezen dat de shoot erg veel tijd in beslag kan nemen en dat was ook absoluut het geval. De kleine man wilde echt niet slapen! Even was ik bang dat het niet zou lukken, tot het ventje heerlijk in slaap viel met een vol buikje. Wow, daar zat ik dan foto’s te schieten van een wondertje! 3 uur later was mijn geheugenkaart gevuld met foto’s van een lief klein wondertje, geweldig.
Klik hier voor meer foto's van de fotoshoot.

Uitgelichte berichten
Recente berichten