Kijkje achter de schermen!

January 12, 2018

 Inmiddels is het alweer bijna een jaar geleden, dat ik vanuit mijn woonkamer begon met het aanbieden van fotoshoots (yeah!). Ik leer nog elke fotoshoot bij en dat zal (hoop ik) nog heel lang door gaan.

 

Ik shoot nu al een tijdje niet meer vanuit de woonkamer, maar in een aparte kamer, bij mij thuis in Rotterdam, die hiervoor is ingericht. Hieronder een kort filmpje met een klein kijkje behind the scenes bij een portretshoot! 

 

Veel plezier en wie weet tot snel! 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten
Recente berichten

Mijn eerste New Born Fotoshoot!

March 19, 2018

1/2
Please reload

December 7, 2017

June 14, 2017

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square

© 2020 by Denise Lubrano

  • Denise Lubrano Fotografie
  • Denise Lubrano Fotografie