Product Review Saal-digital

December 3, 2017

Inmiddels alweer enige tijd geleden, kreeg ik de mogelijkheid om wanddecoratie uit te proberen van Saal-digital. 

 

Uit de vele verschillende mogelijkheden die het bedrijf biedt, koos ik voor de "Alu-Dibond 50x50". Ik koost ervoor om hierbij geen ophangstukjes te bestellen, wat geen slimme zet was. Bij dit type wanddecoratie heb je die wel echt nodig, tenzij je hem met een stuk dubbelzijdige tape wilt ophangen (ik ben meer van het lekker makkelijk ha ha). 

 

Als afdruk voor de wanddecoratie koos ik een zelfportret en ik kan niet anders zeggen dan dat het product van topkwaliteit is! De foto is mooi afgedrukt en het systeem waarmee Saal-digital werkt is super handig. 

 

Hieronder een foto van de wanddecoratie, welke binnenkort een mooi plekje zal krijgen in mijn kleine studio aan huis. 

 

Wil jij ook een foto laten afdrukken? Neem dan een kijkje op de website van Saal-digital.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten
Recente berichten

Mijn eerste New Born Fotoshoot!

March 19, 2018

1/2
Please reload

December 7, 2017

June 14, 2017

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square

© 2020 by Denise Lubrano

  • Denise Lubrano Fotografie
  • Denise Lubrano Fotografie