Fotoboek uitproberen!


Enkele weken geleden stuitte ik op een advertentie van Saal digital. In de advertentie werd een oproep gedaan aan fotografen, voor het testen van een fotoboek. Natuurlijk heb ik mij hier ook voor aangemeld en ongeveer een week later ontving ik het bericht, dat ook ik 1 van de gelukkige ben.

In de e-mail van Saal digital vond ik een waardeboncode, hiermee kon ik een fotoboek ter waarde van €40,- uitkiezen. Op de website van Saal kun je gemakkelijk een programma downloaden, waarmee je vervolgens jouw eigen album kunt ontwerpen. Er is ruime keuze in formaat, type cover van het boek en ook in het type fotopapier dat zal worden gebruikt.

Zelf heb ik gekozen voor het A4 formaat, met een wit leren cover en op de voor- en achterkant mijn logo. Je hebt de keuze voor een gewatteerde of ongewatteerde cover, omdat ik natuurlijk niks extra's wilde betalen hihi, heb ik gekozen voor ongewatteerd. Ik ben voor mat fotopapier gegaan, omdat ik dat gewoonweg mooier vindt.

Maargoed, wat vind ik van het fotoboek? Ik ben er super blij mee! Ik kan niet anders zeggen dan dat. De leren cover vind ik echt geweldig en ook de afdrukken van de foto's zijn prachtig. De lay-flat binding, waar Saal digital gebruik van maakt, zorgt ervoor dat ook mijn liggende portret foto's mooi worden weergeven over 2 pagina's, zonder een storende lijn in het midden. Het ontwerpen van het album ging makkelijk en zonder gedoe, het bijsnijden van de foto's was bijvoorbeeld ook prima te doen. Een ander pluspunt is dat je in het programma ook de mogelijkheid hebt om je foto's in een collage te plaatsen, wat ik dan ook gedaan heb met een aantal cakesmash foto's, erg mooi.

Wil jij ook een mooi fotoboek? Neem dan zeker een kijkje op de website van Saal digital.

Uitgelichte berichten
Recente berichten