top of page

Wie ben ik


Misschien dat je je afvraagt: waarom er geen "over mij" pagina staat op de site. Nou, heel simpel ik vind het altijd zo vreemd om zo'n stukje te schrijven. Toen ik zojuist deze blog opende, voornamelijk om handige tips voor de shoots te delen, dacht ik een goede manier om mijzelf toch even voor te stellen. Dus toch "over mij", maar dan net even anders.

Mijn naam is dus Denise, geboren in 1988 (Ja, onderweg naar de 30 ;), woonachtig in Rotterdam en in mijn dagelijkse leven studeer ik rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Naast mijn passie voor rechten, vind ik het ontzettend leuk om te fotograferen. Dit is vooral begonnen in de vorm van, heel veel foto's van mezelf en nog veel meer selfies haha. Inmiddels ben ik erachter dat ik het nog veel leuker vind om andere mooi op de foto te zetten. De reacties die je achteraf krijgt zijn, priceless! Naast het maken van foto's ben ik erachter gekomen dat ik het bewerken van de foto's, het toevoegen van effecten en dergelijke, ook erg leuk vind om te doen, hierover zal ik dan ook in de toekomst meer plaatsen in de blog.

Nu weet je wat meer over mij, mocht je vragen hebben kun je mij natuurlijk altijd een berichtje sturen. In de volgende post zal ik een aantal handige tips delen voor de cakesmash fotoshoot.

Wie weet tot snel voor mijn camera lens!

Denise

bottom of page