top of page
04.jpg
s17website.jpg
s19website_edited.jpg
05.jpg

ZWANGERSCHAPSHOOT

Leg deze bijzondere tijd voor altijd vast 

s1_edited.jpg

Waarom een
zwangerschapshoot?

Jouw lichaam is in staat om een mensje te creëren, hoe bijzonder is dat?! Als dat niet genoeg reden is om jouw zwangerschap voor altijd vast te leggen, dan is het wel het feit dat je het verdient.


Je verdient het om in het middelpunt te staan, om het mooiste uit jezelf naar voren te laten komen en een stukje kunst te hebben van hoe jij er nu uit ziet. 

Hoe mooi is het om jaren later deze bijzondere tijd te kunnen delen met jullie wondertje? 

MEER DAN EEN FOTO, 
EEN HERINNERING
VOOR ALTIJD!

Zo werkt het..

YOU ARE A
WORK OF ART,
MAMA!
 

1. Kiezen

Kies het pakket uit dat het beste past bij de wensen die hebt. Reserveer tijdig jouw eigen plekje in de online agenda.
 

2. De afspraak

Je bent misschien wat zenuwachtig en weet niet goed wat je kunt verwachten. Geen zorgen, ik help je door de hele fotoshoot heen. 

3. Na de shoot

Opgelucht verlaat je de studio, dat viel best mee! Je hebt een leuke ervaring gehad en nieuwe manieren van poseren geleerd. Nu is het afwachten. 

4. You got mail!

Al na 2 weekjes staan de foto's klaar om uit te kiezen :). Na het ontvangen van jouw fotokeuze ontvang je de nabewerkte foto's en kun je genieten van jouw prachtige foto's!

WELK PAKKET PAST 
HET BEST BIJ JOU?

s6.jpg

Geen plekjes meer beschikbaar in maart. Boek nu voor april!

Zwangerschap

1 uur 

3 outfits

10 nabewerkte foto's in HR
inc. partner en/of kids

Perfect als je een mooie selectie foto's wilt!

Gold Flake

 

1,5 uur 

3 outfits

Goud

15 nabewerkte foto's in HR
Incl. partner en/of kids (zonder goud)

15x15cm fotoalbum

Topkeuze als jij net dat beetje extra wilt!

Zwangerschap
Plus

 

1,5 uur 

4 outfits

15 nabewerkte foto's in HR
inc. partner en/of kids

15x15cm fotoalbum

Ideaal als je een uitgebreide selectie foto's wilt ontvangen met extra tijd. 

Zwangerschap Ultra

3 uur

onbeperkt outfits

25 nabewerkte foto's

Telefonische intake na boeking 
19x19 album lederlook kaft

inc. partner en/of kids

De ultieme keuze als jij er alles uit wilt halen!

MOOIE WOORDEN VAN MAMA'S DIE JE VOOR GINGEN

"Een pro in haar vak! Stelt je gerust, neem de tijd voor je en adviseert je waar nodig is. Meer dan blij met onze foto's! Tot de volgende keer!!"

Lotte

s4klein.jpg

OVER MIJ!

Je vraagt je misschien wel af, wie er achter de camera staat..

 Mijn naam zal je denk ik niet verbazen, Denise, op het moment van schrijven (2024) ben ik nog heel eventjes 35 jaar oud en mama van 2 jarige Liam.

 

Na een aantal jaren in het bankwezen gewerkt te hebben, heb ik de overstap gemaakt naar de studie Rechten. Tijdens mijn studie begon ik met het maken van foto's van anderen en vanaf daar is het eigenlijk allemaal vanzelf gegaan en ben ik inmiddels 7 jaar verder.  

Achteraf helemaal niet zo gek, want ik was eigenlijk altijd al gek op foto's. De familie albums bij mijn oma thuis herinner ik mij bijvoorbeeld nog heel goed en de zelfontspanner op de digitale camera's wist ik aan het eind van mijn tienerjaren ook goed te vinden! Over zelfontspanners gesproken, de foto hiernaast heb ik tijdens mijn zwangerschap zelf genomen ;)

DE STUDIO

Inmiddels zit ik alweer bijna 4 jaar in de studio aan de Oostkousdijk. Deze studio is heerlijk ruim en biedt voldoende mogelijkheid voor verschillende achtergronden en belichtingstechnieken. 

De studio is gevestigd in Rotterdam Delfshaven en makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg.  De studio is gelegen in een woonwijk, in de meeste gevallen is er voldoende parkeergelegenheid in de de buurt. 

s6klein.jpg

TWIJFEL JE NOG OF HEB JE VRAGEN? NEEM CONTACT OP

WHATSAPP +31611290324

EMAIL CONTACT@DENISELUBRANO.NL

(CONTROLEER OOK JE SPAM VOOR EEN REACTIE)

DE MEEST 
GESTELDE VRAGEN

IS ER KLEDING IN DE STUDIO Ja! Er is kleding aanwezig waar je gebruik van mag maken, een overzicht van de meeste kleding vind je hier. Je mag natuurlijk ook zelf kleding meenemen.

MOET IK MIJN MAKE-UP LATEN DOEN Het wel of niet laten doen van de make-up is natuurlijk altijd een eigen keuze! Wel raad ik het altijd aan, het kan namelijk heel goed helpen om de diepte terug te halen op de foto's en natuurlijk ook om jouw mooie kanten er extra uit te laten springen op de foto ;)  Geen idee waar? Stuur mij een berichtje om een lijstje met visagisten te ontvangem.

WANNEER IS DE BESTE PERIODE  In de meeste gevallen kun je de shoot het best laten plaatsvinden tussen de 29 en 35 weken van de zwangerschap, afhankelijk van hoe jouw buik groeit.

WORDEN MIJN FOTO'S ONLINE GEDEELD Nee! Voor het delen van enkele foto's wordt altijd eerst toestemming gevraagd.

MAG MIJN PARTNER/GEZIN OOK OP DE FOTO Ja zeker, partner en kinderen mogen samen met mama op de foto

MOET IK ERVARING HEBBEN Nee, ik vind het erg belangrijk om je tijdens de shoot volledig te begeleiden en te coachen. Probeer zo veel mogelijk mijn instructies op te volgen en dan komt het goed!

bottom of page